Infor и СМ Консулта представиха технологии и решения за интегрирано управление на бизнес ресурси и процеси

 

На 27 март 2014г. глобалният лидер в решения за управление на бизнеса – компания Infor и нейният бизнес партньор СМ Консулта проведоха годишна бизнес конференция “Inforum 2014 София | Информационните решения на 21-ви век!”.

Събитието беше предназначено за средни и големи компании, изправени пред предизвикателството непрекъснато да подобряват ефективността на бизнес процесите си и начина на управление на организационните ресурси с помощта на най-нови софтуерни технологии.

На конференцията бяха представени новите технологии на Infor за управление на бизнес процеси в единна корпоративна среда, с използване на решения за гъвкаво управление на процеси и ресурси, мобилни технологии и практики от социалните мрежи.

Специални гости бяха г-жа Gemma Fornes, бизнес консултант за финансови решения в Infor и г-н Denzil P. Murray-Lee, Channels Manager Performance Management в Infor, които демонстрираха възможностите за управление на финансови ресурси с Infor SunSystems и анализ на корпоративната ефективност с Infor d/EPM (Enterprise Performance Management).