СМ Консулта проведе семинар за HR мениджъри и специалисти

 

Водещият системен интегратор на бизнес софтуер СМ Консулта проведе семинар на тема „Управление на човешките ресурси чрез Microsoft Dynamics CRM”. Партньори в провеждането на събитието бяха софтуерният гигант Microsoft Bulgaria и лидерa в областта на одита, данъчните и финансовите консултации и сделки Ernst and Young Bulgaria.

Събитието бе посрещнато с изключително голям интерес от агенциите за подбор на кадри. Сред присъстващите също се открояваха HR Мениджъри и специалисти в сферата на производството, инженеринга, банковия и финансов бизнес, фармацевтичния сектор и услугите.

Семинарът бе открит от Светла Манолова, управител на SM Consulta и Милен Манчев, Търговски директор Dynamics, Microsoft. Те представиха накратко компаниите – организатори и въведоха гостите в основните рамки на последващите теми, чиято цел бе да се покаже как IT технологиите подобряват ефективността в работата на HR мениджърите и специалистите.

Диана Стоева, HR мениджър от Microsoft запозна присъстващите с актуални тенденции и добри практики от сферата на управлението на хора. Диана постави акцент върху гъвкавия и информиран стил на работа на един съвременнен HR професионалист.

Таня Стивасарева, Адвокат в адвокатско съдружие Ernst and Young представи на гостите правните аспекти при подбора на персонал. В нейната тема бяха коментирани важни теми, свързани със спецификите при защита на личните данни. Таня акцентира върху проблема с дискриминацията при подбора на кадри – тема, която повдигна множество дискусии и въпроси сред присъстващите.

Милен Манчев, Търговски Директор Dynamics Microsoft направи въведедение в IT технологиите, в часност Dynamics CRM системата. Милен запозна присъсващите със софтуера за управление на взаимоотношенията с клиентите и постави акцент върху функционалностите на софтуера, като представи някои основни инструменти свързани с управлението на човешките ресурси.

Нина Милчева и Стояна Даскалова, Старши консултанти в СМ Консулта, демонстрираха Microsoft Dynamics CRM системата. Те поставиха акцент върху обхвата, гъвкавостта и функционалностите на CRM в контекста на HR бизнеса – как системата ефективно помага на HR професионалиста при подбора, провеждането на интервюта, извършването на обучения и управлението на талантите.

Събитието завърши с работен обяд, на който присъстващите имаха възможност да се запознаят и да обсъдят различни възможности за сътрудничество.

Снимки от събитието може да разгледате ТУК.