SM Consulta проведе семинар на тема „По-високи продажби и по-ефективен маркетинг с Microsoft Dynamics CRM 2016“

Семинар на тема „По-високи продажби и по-ефективен маркетинг с Microsoft Dynamics CRM 2016“ проведе на 24 март в София екипът на SM Consulta, съвместно с Microsoft Bulgaria.

Семинара откри Светла Манолова, управител на SM Consulta. Тя представи накратко компанията организатор и въведе гостите в основните рамки на последващите теми.

Милен Манчев, търговски директор Microsoft Business Solutions, запозна присъстващите с различните варианти за закупуване на CRM системи и представи конкретни данни в отговор на въпроса „Защо Microsoft Dynamics CRM e лидер в света?“.

Консултанти на SM Consulta демонстрираха новостите и приложението на Microsoft Dynamics CRM 2016 в различни сектори на икономиката. Също така бяха разиграни различни сценарии за това, как с помощта на софтуерното решение фирмите могат да повишат продажбите си, да направят маркетинговите си кампании по-ефективни и да автоматизират процесите по обслужване на клиентите си.

Профилът на аудиторията включваше управители и собственици на компании, търговски мениджъри, маркетинг мениджъри, продуктови мениджъри, мениджъри бизнес развитие и специалисти, представители на фирми, работещи в различни сектори на икономиката.

Събитието завърши с работен обяд, на който присъстващите имаха възможност да се запознаят и да обсъдят различни възможности за сътрудничество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *