SM Consulta проведе семинар в гр. Враца на тема „Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности за тяхното еврофинансиране“

Семинар на тема Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности за тяхното еврофинансиране проведе на 8 юни 2016 г. в гр. Враца екипът на SM Consulta.

Семинарът е първия от двата планирани семинари на територията на Северозападния район, съответно в гр. Враца и гр. Плевен.

Семинара откри Светла Манолова, управител на SM Consulta с кратко представяне на компанията. Тя представи и различните софтуерни продукти за управление на бизнес процесите чрез софтуерна автоматизация на предприятието (CRM, ERP, APS), които SM Consulta предлага на пазара в качеството си на оторизиран партньор на водещи международни компании като Microsoft, Preactor International (Компания на Siemens), Infor, Epicor и IDEA Caseware.

На семинара присъстваше и Консултант по Европейски програми, който представи възможността за финансиране на софтуерни системи за управление на бизнеса по предстоящата процедура по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, а именно „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“. Той запозна присъстващите с критериите за допустимост на кандидатите по процедурата, както и с допустимите за финансиране дейности и разходи по проектите.

На събитието присъстваха представители на фирми от районите на Видин, Враца и Монтана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *